Priva

Priva NutriFit
NutriFit е прецизна и достъпна система за дозировка на торове. Благодарение на многогодишни опити в дозировката на вода, сега Priva ни представя ново поколение система за дозиране. Използвани са модерни индустриални методи, които водят до създаването на атрактивни системи за дозиране. NutriFit прави контрол върху EC и Ph, възможен за всеки производител на света. Комбинацията от модерни техники и многогодишният опит на Priva водят до усъвършенстване на системата за дозиране, с много добро съотношение цена/ производителност.

Priva NutriJet


NutriJet е една модерна и атрактивна алтернатива на система за резервоар за смесителни системи за дозиране на торове. Системата буквално впръсква разтвор на тор в по-обемната част на водата за напояване. Основното предимство на тези системи е, че няма нужда от захранваща помпа. NutriJet е модулатор и дава възможност за впъскване от 4 до 8 пъти на торове. Всеки разтвор на тор е със свой собствен пропорционален обем. Контрола върху компютъра може да бъде снабден в системата или NutriJet може да бъде свързан с всеки един Priva компютър.

NutriJet системата може да бъде приложена във вече съществуващи напоителни линии, но може също така да бъде интегрирана в нови системи за разпределение на вода. Въздушно напояване, капково напояване, приливно-отливни системи, закрити и открити площи могат да бъдат управлявани с NutriJet .


Priva NutriFlex


Прецизното прилагане на вода и хранителни вещества е от решаващо значение за добрата реколта. Priva NutriFlex ви гарантира, че вашите културите са снабдени с правилните торове на всяко поливане. Това гарантира оптимален растеж: по-високи добиви, подобряване на цвят и вкус, дълъг срок на годност и повишена устойчивост срещу болести.
Опита и практиката показват, че надеждната и гъвкава Priva NutriFlex е идеалната система за дозиране на тор по всяко време на реколтата или размера на бизнеса.
Priva Compact е надежден компютър с добре развити технологи за селско стопанство. Този компютър включва функции за основен контрол върху климата и поливането в комбинация, използвайки проста операция. Тя ви предоставя лесен и надежден фундамент за контрол върху климата и е подходяща за широк спектър от селскостопански дружества.

Priva Compact съдържа най-ефективните апликации за контрол , които са най-често използвани във вашата оранжерия. Примери за това са: вентилация, отопление. завеси, CO2, вентилатори, овлажняване, осветление, бойлер, дозировка на торове, както и опция за повторно използване на оттичащата се вода.
Priva NutriOne


Водата у тооровете са от съществено значение за отглеждането на вашите култури. Priva Nutri One е дозиращ механизъм за обработка на почвата cultivation и обемни контенери със субстрати. Тази машина е идеално решение за автоматизиране на дозирането на торове.Nutri One е първата стъпка към автоматизирана фертигазия за всеки производител в света.Priva Compass


Насочете вашите култури в правилната посока с Priva Compass. Световното население продължава да се увеличава и климатичните условия продължават да се променят. Тези фактори не само правят успешното отглеждане на културите по-важно, но и още по-голямо е предизвикателството. С правилната технология вие ще използвате водата и енергията оптимално, за да растат по-бързо вашите зеленчуци, плодове и декоративни растения..NutriFit
NutriJet
NutriFlex
Compact
NutriOne
Compass
For more information download the above documents.
Contacts
ул. Мануш Георгиев 30, 2850 Петрич
PO Box 309, 1430 AH Aalsmeer, The Netherlands
Τ +359 877 695750
Τ +31 297 369080
F +31 297 347899
info@greneth.com
Copyright 2015 GreNeth